Werkproces

Werkproces

Stap 1: De aanvraag
Je hebt de stap genomen om met ons in contact te komen. Telefonisch, door middel van het invullen van een offerte of met behulp van het contactformulier. Hier hebben we samen globaal gekeken naar jouw wensen en mogelijkheden voor de video.

Stap 2: Eerste meeting: Briefing
Hier gaan we om tafel (kan ook via een videogesprek) om alle details van de video te bespreken, hierop wordt het concept gebaseerd. Hoe meer wij weten over jouw ideeën des te beter wij voor je aan de slag kunnen gaan!

Stap 3: Tweede meeting: Het concept en logistiek
Wij zullen hier met jouw input van de eerste meeting een concept en script presenteren. Vervolgens zullen wij je een offerte voorleggen. Wanneer dit allemaal akkoord is gaan we over op het inplannen van de draaidag(en).

Stap 4: Beoordeling ruwe montage
De draaidagen zitten erop! Alles is gefilmd en nu gaan we over op het montageproces. In dit gedeelte van het proces focussen wij ons op de inhoud van de video. Wat betekent dat dingen zoals audio en kleur nabewerking nog niet gedaan zijn. Voordat we verdergaan met het proces zullen wij je deze versie presenteren voor eventuele aanpassingen. Alle op- en/of aanmerkingen kunnen hier nog in overweging worden genomen.

Stap 5: Aanlevering eindproduct
Jouw video is klaar! We sturen je video op in het gewenste formaat (afhankelijk van het platform).